ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Adobe Lightroom CC

4(5)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Skapa fantastiska foton, oavsett var du befinner dig.

Adobe Photoshop Lightroom CC är en kostnadsfri app för mobila enheter. Det är en enkel men kraftfull lösning för att fånga, redigera och dela dina foton. Om du vill kan du uppgradera till Premium-funktioner som ger dig exakt kontroll med tillgång till dina foton från alla dina enheter: på mobila enheter, datorer och webben.

Fånga

• tack vare det professionella fångstläget i Lightroom CC behöver du aldrig mer missa ett ögonblick, och dessutom kommer du att få ut så mycket som möjligt av kameran i telefonen

• fånga DNG-bilder med Raw-format för bättre kreativ kontroll

• använd HDR-läget (High Dynamic Range) till att automatiskt expandera exponeringsintervallet. Det gör att du kan fånga allt från de ljusaste till de mörkaste tonerna och återskapa motivet precis som du såg det

• det finns fem Photoshop-förinställningar som du kan använda när du tar foton. Du kan använda dem till att förhandsvisa effekten när du tar foton, och senare kan du finjustera effekten. Tack vare den icke-förstörande redigeringen kan du återställa dina ursprungliga foton när du vill*

Redigera

• använd verktygen - allt från enkla förinställningar som du använder med ett enda tryck till kraftfulla avancerade justeringar och korrigeringar - till att redigera dina foton på bara några sekunder 

• använd tonkurvan till att göra avancerade redigeringar genom att ändra färg, exponering, ton och kontrast

• redigera stora album på ett enkelt sätt och få ett konsekvent utseende på dina foton genom att kopiera dina favoritredigeringar mellan foton

• justera valfria delar av foton med hjälp av fingret eller en penna och använd dina förbättringar på ett exakt sätt (Premium-funktion)

Ordna

• du kan ordna och hantera dina foton med hjälp av verktyg som stjärngraderingar och flaggor

• det är enkelt att söka. Använd artificiell intelligens till att tagga dina foton automatiskt beroende på vad som finns i dem och var de har tagits (Premium-funktion)

Lagra

• använd Adobe Creative Cloud till att säkerhetskopiera dina ursprungliga foton och till att få tillgång till dem på andra enheter, eller via Lightroom CC på webben (Premium-funktion)

• aktivera Lägg till automatiskt om du vill importera dina foton och synkronisera dem med Adobe Creative Cloud automatiskt (Premium-funktion)

Dela

• dela foton till Instagram, Facebook, Twitter, Flickr eller annat med hjälp av hashtaggen "#lightroom"

• du kan använda Lightroom CC-webbgallerier till att visa dina foton online på ett enkelt sätt. Dina redigeringar synkroniseras automatiskt (Premium-funktion)

* Du kan använda fotograferingsförinställningarna på iPhone 5, 5c och 5s och senare, samt på iPad 3 och senare, iPad Air och senare eller iPad Pro och senare. Om du vill använda formatet DNG måste du ha iOS 10 och en enhet med en 12-megapixelkamera.

-------

Premium (valfritt köp i app)

Lås upp alla funktioner och lägg till 100 GB förvaringsutrymme. Den återkommande månatliga betalningen debiteras automatiskt på ditt iTunes-konto. Om du vill avbryta tjänsten är det bara att gå till kontoinställningarna och inaktivera den automatiska förnyelsen minst 24 timmar före faktureringsperiodens slut. Proportionell fördelning är inte tillgänglig – när du stänger av automatisk förnyelse fortsätter tjänsten till slutet av aktuell månads faktureringsperiod.

DET FINSTILTA

Det finstilta

Du måste vara 13 år eller äldre och godkänna Adobes villkor och sekretesspolicy, som finns på:

http://www.adobe.com/se/privacy/policy-linkfree.html

http://www.adobe.com/special/misc/terms.html#swedish

Du måste registrera dig för ett kostnadsfritt Adobe ID, som en del i ett kostnadsfritt och grundläggande Creative Cloud-medlemskap, för att kunna använda Adobes mobilappar och onlinetjänster. Adobes onlinetjänster kräver en Internetanslutning, är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk och kan upphöra eller ändras utan förvarning.