ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Lär dig Engelska gratis: Interaktiv Språkkurs - Lära sig tala ett språk med glostränare grammatik och quiz testet

5(4)
Gratis
Dela
14 delningar
Installera nu

Lär dig engelska med dagliga gratis lektioner. Låt Mondly lära dig engelska snabbt och effektivt. På bara ett par minuter kommer du börja memorera engelska nyckelord, bygga meningar, lära dig engelska fraser och ta del i konversationer. Roliga engelska lektioner förbättrar ditt ordförråd, din grammatik och ditt uttal på ett sätt som inga andra metoder för språkinlärning kan. Nybörjare eller avancerade studenter, resenär eller företagare med ett pressat schema? Appen fungerar för alla och anpassar dig snabbt till dina behov.

Utforska språkövningar för läsning, förståelse, skrift och tal, förstärkt med ett lexikon, en ‘verbböjare’ och toppmodern röstigenkänningsteknologi - det kommer kännas som om du har din personliga engelska lärare i fickan.

Ladda ner språkläraren idag och njut av fördelarna med att lära sig ett nytt språk.

▶ Hemligheten bakom språkinlärning

Minns du engelska lektionerna i skolan? Man började med hundratals grundläggande ord och uttryck, fortsatte med en mängd engelska grammatik lektioner och efter en slutförd språkkurs kunde du knappt översätta en mening eller säga Hej! till en främling. Det är det traditionella sättet att lära sig ett språk på.

▶ Så här ser framtidens språkkurser ut

I appen börjar du med en grundläggande konversation mellan två personer. Du kommer snabbt börja memorera ord, använda dem till att bygga meningar och fraser, och efter en 45 minuters session kommer du kunna återuppbygga konversationen med din egen röst. Det är ett effektivt sätt att lära sig engelska fraser på. Toppmodern röst igenkänning och Fördelade upprepningsalgoritmer gör appen effektiv för språkinlärning.

Här är de nyckelfaktorer som gör Mondly till en bra lärare:

• Kristallklart ljud och professionella röstskådespelare. Lär dig korrekt engelskt uttal från konversationer mellan modersmålstalare.

• Toppmodern röstigenkänning. Mondly förstår exakt hur den ska lyssna på dina engelska ord och fraser. Positiv feedback får du endast om du pratar engelska tydligt och korrekt. På så sätt förbättras ditt uttal.

• Användbara fraser för riktiga situationer. Att memorera hundratals ord är inte rätt sätt att lära sig engelska på. Istället lär Mondly dig engelska genom att erbjuda dig nyckelord och -fraser. Appen bryter ner inlärningsprocessen till kortare lektioner och kombinerar dem i temainriktade paket.

• Lär dig engelska på en konversationsbaserad nivå. Konversation är den främsta anledning att ta denna gratis kurs. Den kommer hjälpa dig bygga upp ett engelskt ordförråd med användbara substantiv och verb så att du kan börja prata tydlig engelska.

• Verbböjningar. Om du vill lära dig mer i kursen kan du trycka på engelska verb för att se alla dess böjningar på skärmen, inklusive översättningen. Det är både snabbare och bättre än ett lexikon. Även barn älskar det.

• Meningsfull statistik. Appen använder intelligent rapportering så att du alltid kan följa din utveckling. Bygg upp ditt ordförråd steg för steg och bli bättre för varje dag som går.

• Resultattavlan. Se hur det går för dina vänner och tävla med personer från hela världen för att bli Mondlys bästa student. Ta ett prov en gång i veckan för att bli ännu bättre.

• Anpassningsbar inlärning. Hur man lär sig engelska skiljer sig från person till person. Därför har vi lärt appen att lära sig från din inlärning. Efter en kort tid med appen kommer Mondly förstå vad som passar dig bäst och bli din egen guide och anpassade lärare.

Innan du vet ordet av, i slutet på dessa engelska lektioner, kommer du hantera de 5000 mest användbara orden och fraserna och du kommer vara på god väg att ha lärt dig ett nytt språk.