ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Teazle Words

5(2)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Teazle Words är ett avancerat ordpussel för flera spelare. Upp till fyra spelare kan spela via internet. Du kan också spela lokalt med dina vänner eller med datorspelare.

När en match börjar har du 25 brickor. Varje bricka består att ett mini-spel, ett ord-pussel. Klicka på en av brickorna för att starta mini-spelet. Skapa ett ord i den övre raden med så höga poäng som möjligt.

De sju vita bokstäverna är unika för mini-spelet, de färgade bokstäverna är dina personliga bokstäver och återkommer i varje enskilt mini-spel. Du kommer inte att få några fler personliga bokstäver, men du kommer att kunna ”stjäla” bokstäver från de andra spelarna.

När ”Take it!” dyker upp är ordet godkänt. Klicka på ”Take it!”, vänta sedan på att de andra spelarna ska göra sina drag. Det återigen din tur när de färgade cirkeln bakom ditt namn blir stor.

Du vinner matchen genom att äga fem brickor i rad.

Använd “Untake it” för att ångra en tagen bricka. Du får dina bokstäver tillbaka och det är fortfarande din tur.

Du kan ”stjäla” bokstäver från dina motspelare. Starta ett mini-spel som ägs av en motspelare. Kontrollera att spelaren använt några av sina färgade bokstäver. Klicka på “Reset” för att flytta alla bokstäver till din rad. Skapa nu ett ord med andra bokstäver och få högre poäng. När det är din tur igen kan du använda dina nya bokstäver i andra mini-spel.

Du får en bonus på 50 poäng om du använder alla vita bokstäver i ett ord. Detta kan kombineras med dina personliga bokstäver.

Du kan välja att spela på svenska eller engelska. Du kan endast ändra spel-lexikon, inte byta språk i menyer och annat.

Enjoy Teazle Words!