ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Sigils

3(2)
Gratis
Dela
1.7k delningar
Installera nu

Led mäktiga Hjältar i strid. Bevisa dig själv i spännande realtidsstrider - på egen hand eller i grupp. Upplev spännande PvP action, var du än är.

Detta är Sigils: Striden om Raios

- RPG möter MOBA: börja med en Hjälte och samla in Fler när du spelar. Varje Hjälte har unika kunskaper som du kan skräddarsy för att passa din spelstil.

- En kraftfull lag: spela ihop med dina vänner och kämpa er igenom Ökenlandet i Raios att besegra Maldrottningens yngel.

- PvP-system: testa dina färdigheter i realtids strider mot andra spelare och tävla om ära och berömmelse.

- Spela överallt: en internetuppkoppling och surfplatta är allt du behöver för att gå med i striden - vare sig det är på jobbet, med en kopp kaffe eller bara hemma i soffan.

- Gratis att spela: ladda ner Sigils gratisapp. Köp i appen erbjuds för att förbättra din spelupplevelse.

Led dina Hjältar in i striden

Spela Sigils solo eller co-op med dina vänner på ett snabbt och bekvämt sätt. Fördjupa dig i den unika världen av Raios med sin fängslande berättelse och atmosfäriska grafik. Upptäck sanningen bakom händelser som leder till den Stora Drabbningen.

Från kraftfulla tankers genom förödande skadegivare till potenta supportrar, har Sigils tjugo olika Hjältar som passar varje spelstil. Nya Hjältar kommer att komma till spelet i framtida uppdateringar.

Sigils - hur hjältar blir till!