ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Lönekalkylatorn 2015

3(2)
19,00 kr
Dela
Inga delningar
Installera nu

Lönekalkylatorn 2015

Lönekalkylatorn 2015 är en vanlig enkel kalkylator men med den helt unika funktionen att den också räknar fram skatt och arbetsgivaravgift med ett klick.

Du väljer själv vilken löneuppgift som ska anges för att räkna fram de övriga. Ange netto- eller bruttolön, preliminärskatt eller arbetsgivaravgift och Lönekalkylatorn 2015 räknar fram alla de andra uppgifterna. Lönekalkylatorn 2015 hanterar alla skattetabeller och kolumner för lön och pension, från år 2010 och fram till idag.

Lönekalkylatorn 2015 klarar alla typer av löneperioder; vecka, tvåveckor, halvmånad, fyraveckor och månadslön och vet du inte vilken skattetabell du skattar efter hjälper Lönekalkylatorn 2015 dig att hitta rätt så länge du vet var du bor!

För företagaren: Ange den totala lönekostnaden och Lönekalkylatorn 2015 beräknar arbetsgivaravgift, bruttolön, preliminärskatt och nettolön med ett klick. Lönekalkylatorn 2015 kan också räkna ”baklänges”. Ange en persons önskade nettolön och få fram företagets totalkostnad inklusive skatt och arbetsgivaravgift. Är din verksamhet ännu så begränsad att du inte har införskaffat ett löneprogram hjälper dig Lönekalkylatorn 2015 att ta preliminärskatten.

För den anställde: Hur mycket får jag i plånboken om min månadslön stiger med 500 kr? Hur mycket betalar jag i skatt och avgifter? Hur många procent av min totalkostnad för företaget får jag och hur mycket tilldelas Skatteverket? Har företaget dragit rätt skattebelopp på min senaste lön? Lönekalkylatorn 2015 ger dig svaren.

Genom att vinkla din iPhone får du också en visuell uppfattning om din lön och skatt.