ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Kokbokshyllan

3.5(14)
Gratis
Dela
674 delningar
Installera nu

GULD SVENSKA DESIGNPRISET 2013

BEST OF APP STORE 2012 (December 2012)

EDITORS CHOICE (Oktober 2012)

I Kokbokshyllan hittar du specialproducerade kokböcker med kända kockar. Appen passar både iPhone och iPad men är som bäst i en iPad. Här får du läsning, kunskap och recept samt röststyrning i köket. När du öppnar appen i en iPhone ser du bara recept och filmer.

Kokbokshyllan är inte en abonnemangstjänst, du väljer vilka böcker du vill köpa. Har du tidigare köpt böcker hos oss men avinstallerat appen, eller köpt en ny iPad/iPhone, använder du knappen återställ tidigare köp.

Recepten är filmade med kockarna.

Receptindex.

Dryckesrekommendationer till recepten. (Vin och öl rekommendationer gör att appen är ratad 17+).

När du lagar maten kan du enkelt styra appen med röstkontroll (iPad).

Skicka inköpslista för mat och dryck.

Reportage om kockarna, vad de brinner för, deras restauranger och erfarenheter. (iPad)

Ett roligare och mer inspirerande sätt att laga mat och lära sig kockknepen. För att se videofilmerna behöver du vara uppkopplad mot internet. Nu finns Daniel Roos, Frida Ronge, Daniel Räms, Alexandra Zazzi, Stefan Karlsson och Leif Mannerström i Kokbokshyllan och vi uppdaterar med fler kockar framöver.

När vi släpper nya böcker meddelar vi det genom pushnotiser, dvs du får ett meddelande att det finns nya böcker att läsa i Kokbokshyllan. Kokbokshyllan har fått fantastiska recensioner, läs gärna vad andra tycker. Det är roligt att våra användare önskar fler böcker i hyllan. Vi specialproducerar allt innehåll tillsammans med kockarna.

Kokbokshyllan drivs av två personer och är delvis sponsorfinansierad.