ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Willys+

2(6)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Willys+ är appen för dig som är Willys+kund! Med Willys+appen får du information om veckans erbjudanden på Willys och Willys Hemma rätt ner i fickan. Men inte bara det, Willys+appen är mer än så:

Erbjudanden

Alla veckans erbjudanden från din Willys- och Willys Hemma-butik rätt ner i fickan. Tydligt, enkelt och miljövänligt.

Recept

Varje vecka får du minst två smarta förslag utifrån veckans Willys+erbjudanden. De flesta förslagen har även recept som du når via appen. Att laga middag blir enkelt, gott och billigt!

Inköpslistor

Skapa smidiga inköpslistor som du kan dela inom hushållet via pushmeddelanden. Lägg enkelt till egna varor eller aktuella erbjudanden. Bocka av din lista medan du handlar i butiken.

Butiker

Få vägbeskrivning till närmaste butik med hjälp av telefonens GPS. Lägg till din favoritbutik för att alltid vara uppdaterad på vassa erbjudanden nära dig.

Mitt Willys+

Följ upp alla dina köp på Willys och Willys Hemma och se hur mycket du sparat med Willys+. Lägg till medsökanden till ditt hushåll direkt i Willys+appen.

Inte Willys+kund ännu?

Willys+ är Willys med ett plus i kanten. När du ansluter dig till Willys+ får du fler och bättre erbjudanden varje vecka i Willys och Willys Hemmas butiker. Det är helt gratis att bli Willys+kund. Använd Willys+appen för att ansluta dig, därefter kan du direkt ta del av veckans Willys+erbjudanden – ingen väntan på ett klubbkort eller liknande. Välkommen!

Willys+appen behöver tillgång till följande behörigheter i telefonen:

- Din plats: För att hitta närmaste Willys- och Willys Hemma-butikerna.

- Skicka SMS: Om du vill dela din inköpslista genom att skicka den som ett SMS.

- Nätverksåtkomst: För att hämta information från Willys angående allt som visas och hanteras i appen.

- Hitta konton på enheten: Delade inköpslistor använder sig av Googles push-notifieringar som i sin tur behöver åtkomst till ditt Google-konto.

- Förhindra att telefonen sätts i viloläge: Förhindrar att telefonen sätts i vänteläge just när en push-notifering (delade inköpslistor) tas emot.

Google Analytics används i appen för att anonymt samla information om hur den används. Ingen personlig information lagras.