ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

okobooko - böcker för barn

5(2)
Gratis
Dela
1.2k delningar
Installera nu

Specialproducerade barnböcker med animationer för iPads. Dina barn kommer att älska denna app! Passa på att spela in din röst när du läser högt för barnen så kan de lyssna på sagor även om du inte kan läsa högt just då. Ett tips är att låta tex en morförälder läsa in böckerna.

Du får med en bok gratis och sen väljer du själv om du vill läsa fler. Inga prenumerationer eller månadsavgifter. Ladda ned och testa, vi hoppas att du gillar okobooko!

Våra böcker får barn intresserade av läsning och inkluderar kul animationer och ljudeffekter. Helt enkelt så som en barnbok ska vara 2015. Våra barn spenderar allt mer tid med iPads och vi som vuxna behöver uppmuntra dem att använda den för läsning, inte bara spel.

Alla våra böcker är specialproducerade för iPad och biblioteket kommer att uppdateras med fler titlar. Detta är den första versionen av okobooko och den inkluderar två bokserier med tre böcker vardera.

Viktor och morfars hund – (3 böcker) lär känna Viktor som får en oväntad vän när han möter morfars hund. En hund som kan prata! Busiga äventyr för alla barn I åldrarna 3-6.

Lisas äventyr – (3 böcker) Lisas pappa jobbar som forskare på ett stort företag. Han blandar hemliga och magiska vätskor på jobbet. Ibland måste Lisas pappa jobba hemma och då kan vad som helst hända. Lisa krymper, leksakerna blir levande och hon förvandlas till en fågel. Fantasifulla sagor för barn I åldern 3-6 år.

Kommer snart: Böcker för barn I åldern 0-2 år.

Features:

• En bok gratis!

• Röstinspelning och möjlighet till automatisk uppspelning.

-Grymt uppskattad funktion som gör att barnet alltid kan lyssna på en trygg röst även när du inte har möjlighet at tläsa högt. Inspelning är också bra för barn som tränar högläsning, något man gör mycket I ettan och tvåan.

• Animationer och ljudeffekter.

Varför är det viktigt att läsa högt för barn?

• Högläsning ger barn ett utvecklat ordförråd och påverkar inlärning positivt..

• Högläsning lägger grunden för att barnen skall få en bättre start I skolan.

• Högläsning utvecklar språkförmågan även hos riktigt små barn.

• Högläsning stimulerar all form lärande, nyfikenhet och minnesförmåga.

• Högläsning lär barn att lyssna, en avgörande förmåga på dagis – och I alla sammanhang längre fram I livet.

• Högläsning stimulerar kreativitet och fantasi och barnets förmåga att själv skapa berättelser.

Integritetspolicy

VI är också föräldrar. Vi vill ha säkra appar för våra barn.

Alla in-app köp kräver att du som vuxen först anger ditt apple-lösenord för att bekräfta köp. Låt inte ditt barn lära sig ditt lösenord.

Vi samlar aldrig in personlig data genom våra appar. Ingen registrering / konto krävs. Du kan – om du vill – skriva upp dig för att få e-postutskick från oss men det är inget tvång.

VI samlar heller inte in information om hur du använder just din iPad. Den information som skickas till oss handlar om användarmönster generellt – information som vi använder för att göra produkten bättre. Det kan tex vara vilka böcker som är populärast.

Om du mailar supporten / kontaktar oss kommer vi inte att addera dig till vårt epostregister.

Vi delar aldrig med oss av epostuppgifter till någon annan.

Har du frågor eller vill komma I kontakt med oss maila gärna. info(at)okobooko.com