ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Showbie – papperslöst klassrum

5(2)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Gör klassrummet papperslöst! Med Showbie kan du snabbt och enkelt ge uppgifter, samla in och bedöma elevernas arbete på din iPad och sedan ge detaljerad feedback till dina elever genom att lägga till kommentarer, textnotiser och röstmeddelanden direkt på deras dokument. Eleverna kan visa sitt lärande på ett kreativt sätt genom att skicka in till Showbie från tusentals kompatibla iPad-appar eller genom att göra uppgifter direkt med Showbies inbyggda verktyg. Showbie håller ordning med individuella mappar för elevuppgifter, e-post och push-notiser.

Det är lätt att komma igång!

Skapa din första klass och uppgift, ge sedan Showbies klasskod till dina elever så att de kan ansluta sig. Hela klassen kommer att vara igång på bara några minuter.

Distribuera enkelt material till dina elever!

Lägg till instruktioner eller ett dokument till din inlämningsuppgift. Showbie kommer att skicka en notis till dina elever om att deras uppgift har uppdaterats så att de genast kan börja arbeta på sin egen kopia av de material du har gett dem.

Organisera din klass!

Med Showbies individuella elevmappar kommer dina elever aldrig att tappa bort sina läxor igen. Elevarbeten sparas säkert i molnet vilket gör att eleverna kan byta mellan olika iPads och fortsätta att arbeta. Showbie påminner också eleverna om när inlämningsdatumet närmar sig.

Engagera dina elever med detaljerad, genomtänkt feedback!

Eleverna kan ställa frågor eller kommentera direkt i sin uppgiftsmapp, så att du kan ge omedelbar vägledning medan de arbetar. Både elever och lärare kan också spela in röstmeddelanden för omedelbar muntlig feedback.

Låt dina elever visa sin kreativitet!

Eleverna kan spela in röstmeddelanden, videor och ta kort direkt i Showbie. De kan även skicka in sina läxor till Showbie från tusentals av de mest kreativa iPad-apparna.

Snabb och smärtfri rättning!

Showbie visar dig vilka elever som har skickat in uppgifter och vilka inlämningar du redan har rättat. Ta din iPad och sätt dig bekvämt och rätta din hög med elevarbeten på rekordtid.

Har du frågor, problem eller feedback? Se learn.showbie.com

Följ oss på twitter för att få senaste nytt! twitter.com/Showbie