ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Unikum

2(20)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

I denna app finns alla Unikums funktioner, så att du som jobbar i en förskola eller skola kan göra allt i Unikum med din mobil eller pekplatta.

Föräldrar - kan se läxor, få veckobrev, förbereda utvecklingssamtal, och ha koll på kunskapsutvecklingen.

Pedagoger i förskolan – kan smidigt arbeta med blogg, lärlogg, planering och dialogen mellan hem och förskola.

Barn i förskolan - kan göra och se sina lärloggsinlägg, se bilder från avdelningens och gruppens aktiviteter.

Elever - kan se uppgifter och lämna in sina arbeten, och jobba med planeringar, matriser, lärloggar och utvecklingssamtal.

Lärare i skolan - kan jobba med inlämningsuppgifter, omdömen och utvecklingssamtal, jobba med formativ bedömning och pedagogiska planering.

Frågor och svar:

-------------------

Hur är appen mobilanpassad?

- Alla delar av Unikum är mobilanpassade och anpassar sig efter t.ex. skärmbredd. Specifika mobilfunktioner finns för att hantera inlogg med Mobilt BankID, för att spara lösenord och för att ta bilder direkt i appen.

Varför innehåller appen alla funktioner?

- Personal i skola eller förskola har ibland bara tillgång till lärplatta eller mobil. Därför måste de kunna göra allt i appen.

Varför har ni gjort en app som är så lik webb-appen?

- Vi har hittills valt att bygga apparna så att de kan återanvända så mycket av funktionaliteten från webb-versionen som möjligt. Det innebär att skillnaderna är små, och att vi fått mer tid att istället utveckla fina nya funktioner för förskolor, skolor och gymnasium. När vi är klara med de delarna kommer vi jobba mer med att göra apparna mer mobil-specifika. Först ut blir en app för föräldrar, Unikum Familj ...