ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

GT Nyheter

3(2)
Gratis
Dela
564 delningar
Installera nu

Med GT:s nyhetsapp får du de senaste nyheterna inom sport, nöje och opinion samt ett stort tv-utbud med nyhetsinslag och program. Dessutom ger vi dig en omfattande LIVE-rapportering från de viktiga händelserna och stora evenemangen – dygnet runt, alla dagar på året.

Vi tycker också att du är en viktig del av vårt nyhetsarbete. Via 71717 kan du lika snabbt som enkelt skriva, berätta eller filma händelser i närhet och skicka till oss. Årets läsarinsats belönas med hela 71717 kr.

Genom att acceptera platstjänster för GT i din mobil så samtycker du att GT använder sig av geo-targeting. Det betyder att du som användare kan få se platsanpassad marknadsföring riktad mot dig.

 

Uppgifterna används för att kunna ge dig platsanpassad information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation såsom sms eller e-post. Informationen kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge dig anpassat innehåll i våra digitala tjänster, såsom artiklar och annonser som är mer relevanta för dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till andra bolag inom Bonnierkoncernen. GT sparar och kan komma att använda uppgifterna till dess dit avgivna samtycke återkallas.

 

Genom att du laddar hem, alternativt uppdaterat GT:s app samtycker du till behandlingen enligt ovan. Om du inte längre vill att GT ska kunna samla in uppgifter om din geografiska position kan du när som helst slå av platstjänster på din mobiltelefon. Du kan närsomhelst genom att kontakta GT återkalla dit samtycke och har även möjlighet att, en gång per år, skriftligen begära vilken information som finns sparad om dig.

 

Personuppgiftsansvarig är AB Kvällstidningen Expressen 105 16  Stockholm

Välkommen att ladda ned GT:s nyhetsapp. Vi håller dig uppdaterad med det senaste som hänt i Västsverige.

Mvh,

GT:s mobilredaktion

[email protected]