ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Franskalektioner av Frantastique: lär dig franska enkelt

2.5(0)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Frantastique ger dig personifierade dagliga franskalektioner. Det är det enklaste och trevligaste sättet att lära sig franska på!

"Prova något nytt!" — Sainsbury's magazine

"Otroligt engagerande, personifierat, relevant, intressant, kulturkänsligt." — The Potential Polyglot

"Suveränt!" — ELLE

"Garanterat deltagande och nöje." — 24 Heures

"En professionell och trevlig metod för att hålla dig motiverat." — Marie Claire

Frantastique är en partner till LeMonde.fr och blev nominerad som den bästa produkten med e-innehåll som representerade Frankrike i "World Summit Awards", organiserad med stöd från Förenta nationerna.

..... ...... ......

• Fler än 1 000 000 användare världen runt

• Långsiktiga resultat

• Ett personifierat tillvägagångssätt

• Modern franska och affärsfranska

• Anpassad för nästan nybörjare (från 15 år)

Personifierat franskt innehåll: Lektionerna från Frantastique är baserade på dina behov, önskemål och din nivå. Du kommer att stöta på professionella scenarier, olika accenter, övningar och gott om humor. 10 till 15 minuter dagligen är allt som krävs!

Motivation, humor och fransk kultur: Upptäck mångfalden och rikedomen av fransk kultur i hela världen med hjälp av Victor Hugo och vänner. Varje dag kommer du att stöta på olika accenter, sånger, och filmer utöver de ursprungliga berättelserna och texterna.

Skräddarsydda rättningar: Efter att du har klickat på knappen "skicka" får du en rättning tillsammans med dina poäng för dagens lektion, förklaringar av dina svar, manuskript för ljudfiler eller videor, det vokabulär som du har begärt och mer.

Utveckling: Varje lektion från Frantastique är dynamiskt uppbyggd för att fokusera på saker som är svåra och dina egna önskemål, för att säkerhetsställa att du har lagrat informationen i ditt långtidsminne. Din franska kommer att förbättras utan ansträngning, dagligen och på lång sikt!

..... ...... ......

Testa de första 7 dagarna med Frantastique kostnadsfritt. Prövoperioden är inte bindande och helt gratis. Du kommer aldrig under några omständigheter att bli registrerad för den fulla betalversionen av våra lektioner utan ditt uttryckliga medgivande. Vi garanterar sekretessen av dina personuppgifter.

Dina prenumerationsalternativ:

. Prenumeration av Frantastique 'Basic' € 74,99/månad (automatisk förnyelse)

. Preunmeration av Frantastique 'Basic' € 119,99/månad (automatisk förnyelse) 

. 6-månaders prenumeration av Frantastique 'Basic' € 269,99/6-månaders prenumeration av Frantastique 'Premium' € 449,99 

. 12-månaders prenumeration av Frantastique 'Basic' € 399,99/12-månaders prenumeration av Frantastique 'Premium' från € 639,99 

. Din månadsprenumeration kommer att förnyas automatiskt varje månad och ditt kreditkort kommer att debiteras genom ditt iTunes-konto. Du kan stänga av automatisk förnyelse när som helst från inställningarna för ditt iTunes-konto.

Frantastique sekretesspolicy: http://www.frantastique.com/privacy

Frantastique är utvecklad i sin helhet av A9 SAS Gymglish.