ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Natural Cycles, preventivmedel

4.5(1659)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Natural Cycles är ett cetifierat preventivmedel och hjälper dig att hålla koll på din ägglossning, menstruation, och fertilitet.

Appen kommer att visa när skydd ska användas för att effektivt förhindra en graviditet. Appen är kliniskt bevisad att vara 99.5% effektiv*.

*Natural Cycles har ett metodfel Pearl Index på 0.5, vilket menar att 5 kvinnor av 1000 blir gravida under ett år till följd av felaktigt distribuerad grön dag. Natural Cycles har en typisk användning Pearl Index på 7.0, vilket menar att totalt 7 av 100 kvinnor blir gravida på ett år till följd av olika anledningar (t.ex. oskyddat samlag på röda dagar, preventivmetoden som använts har inte fungerat korrekt).

Natural Cycles analyserar din kroppstemperatur, menstruation och ägglossning för att beräkna när du är fertil och bör använda skydd (t.ex. kondomer). Vår algoritm är hjärnan bakom appen. Den tar hand om alla komplicerade beräkningar och säger dig allt du behöver veta om din cykel och reproduktiva hälsa.

Hur det fungerar:

Mät din temperatur det första du gör på morgonen innan du kliver ur sängen. Du behöver en basaltermometer med 2 decimaler för att göra det.

Lägg till din temperatur och annan data såsom mens, sex, och LH-testresultat i appen.

Kolla din dagliga status. En grön dag innebär att du inte är fertil och kan inte bli gravid. En röd dag innebär att du troligt är fertil och bör använda skydd vid samlag.

Se till att läsa våra användarinstruktioner före du börjar.

Förvarning:

För att appen effektivt ska fungera som preventivmetod behöver du och din partner vara bekväma med att använda skydd, såsom kondom, under röda dagar.

I början lär appen känna din unika cykel, därför kommer det att vara fler röda dagar - detta är för att försäkra effektiviteten. När du har mätt din temperatur ett tag så kan du få så lite som 6 röda dagar i en cykel.

Natural Cycles skyddar inte mot sexuellt överförbara sjukdomar och infektioner.

Planera en graviditet:

Natural Cycles går långt förbi preventivmedel. Med vårt “Planera en graviditet”-läge kan du få reda på när du är som mest fertil och pricka in ert sex för att öka era chanser att bli gravida.

Appen kommer att informera dig om när det är bäst att ta ett graviditetstest. När ett positivt test är inmatat i appen byter den färg och dina funktioner ändras. Du kan nu följa utvecklingen av din graviditet. När du har förlöst ditt barn kan du enkelt ändra till Natural Cycles ‘Prevent’-läge för att använda som preventivmetod.

NYCKELFUNKTIONER

Röda och gröna dagar för att säga exakt när du bör använda skydd

Prognos och bekräftelse för ägglossning

Interaktiv kalender visar din nuvarande och kommande fertilitetsstatus

Personlig och pålitlig fertilitetsprognos för upp till 5 cykler framåt

Statistik från dina cykler och fertilitet

Integration med Apple Hälsa-app

Personliga meddelanden

‘Planera en graviditet’-läget:

Personlig fertilitetsskala för att precisera de optimala dagarna för att bli gravida

Graviditetsdetektor

Information om din bebis utveckling

Natural Cycles inkluderar In App purchases för abonnemang som förnyas automatiskt. Efter en gratismånad väljer användaren att betala 95 kr månadsvis eller 695 kr per år. Om användaren väljer att betala för ett år direkt, innan gratismånaden har gått ut, så är en basaltermometer inkluderad i priset. Betalningen sker från iTunes kontot när köpet bekräftas. Prenumerationen förnyas automatiskt om inte förnyelsen har avbrutits minst 24 timmar innan slutet på varje betalningsperiod. Betalningen sker annars från iTunes kontot inom 24 timmar före slutet av nuvarnde betalningsperiod till priserna beskrivna ovan. Prenumerationen kan kontrolleras av användaren, och förnyelsen kan avbrytas, genom att gå till användarinställningarna efter att betalningen har genomförts. Den nuvarande prenumerationen kan ej avbrytas medans betalningsperioden är aktiv.

Vår sekretesspolicy och användarvillkor finns här:

https://www.naturalcycles.com/sv/privacy

https://www.naturalcycles.com/sv/disclaimer