ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Dr. Panda Tåg

2.5(2)
20,00 kr
Dela
Inga delningar
Installera nu

Dr Panda Tåg har kommit till stationen! Sätt på dig konduktörshatten och ta med passagerarna på en resa full med nöje och upptäckter!

KÖR TÅGET!

Alla ombord i Dr Panda Tåg! Visa passagerarna var de ska sitta och lasta på frakten för att börja resan. Hjälp Dr Panda köra tåget från stationen eller säg hej till dina vänner i passagerarvagnen för att stämpla deras biljetter och servera tilltugg!

UTFORSKA OCH UPPTÄCK

Det är full fart framåt! Ha det så kul med tågkörandet och utforskandet av världen. Turnera djungeln eller ta dig genom öknen - det finns så mycket att se! Medan du fortsätter din resa, se till att hålla utkik efter alla typer av överraskningar! Vad kommer du att upptäcka?

LÄR DIG OCH SPELA TILLSAMMANS!

I Dr Panda Tåg finns det massor för barn att upptäcka och lära sig helt på egen hand eller tillsammans med dig! Samarbeta för att köra tåget och lasta frakt, eller skapa historier när du tar passagerare mellan stationer - det är upp till dig!

NYCKELINSLAG:

● Kör ditt eget tåg

● Tre enorma miljöer att utforska

● Massor av hemligheter överallt

● Fritt spel, vilket är perfekt för samarbete och rollspel

● Leverera frakt och hjälp passagerare få belöningar

● Besök över 12 unika tågstationer

***Appen kräver iPad2 eller nyare, iPhone 5 eller nyare för att köras***

Sekretess

Som utvecklare av spel för barn så förstår vi hur viktigt det är med sekretess i den digitala världen. Du kan läsa om vår policy i relation till sekretess på: www.drpanda.com/privacy

Om Dr. Panda

Dr. Panda är en utvecklare av spel som riktar sig mot barn. Vi utvecklar spel i utbildningssyfte för att hjälpa barn att lära sig om världen. Samtliga spel är säkra och är fritt från olämpligt innehåll.

Om du har några frågor om vår spelutveckling för barn får du gärna kontakta oss. Du kan e-posta [email protected] eller kontakta oss via Facebook www.facebook.com/drpandagames eller Twitter www.twitter.com/drpandagames.