ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Smoothie Box - Recept och Detox

2.5(0)
20,00 kr
Dela
1 delning
Installera nu

REA - 30% - Nedsatt pris under hela augusti! - REA 30% -

"Perfekt när du vill njuta av oemotståndligt goda och näringsrika smoothies!" - Veckorevyn

- Få tillgång till 27 unika smoothie-recept med noggrant utvalda ingredienser. Samtliga recept är glutenfria, vegan och helt utan tillsatt socker.

- Med detaljrika näringsvärden får du reda på närings- och kaloriinnehåll i varje smoothie. Vi använder frukt, grönsaker, nötter och superbär för att våra smoothies ska ge maximalt med näring och energi.

- Utmana dig själv med Smoothie Box Detox. Rensa kroppen samtidigt som du tillför massor av vitaminer och antioxidanter som lätt kan tas upp i goda och mättande smoothies.

- Inspirationsrika bilder ger dig uppslag till hur du kan servera dina smoothies. Njut av dem som en del i en härlig brunch tillsammans med vänner, som en snabb och energigivande återställare efter träningspasset eller helt enkelt när du vill unna dig själv något riktigt gott. Här hittar du alltid en smoothie perfekt för varje tillfälle.

- Se vad du har hemma i kylen och sök på ingredienserna för att enkelt hitta vilka smoothies du kan göra.

- Inköpslista som gör det enkelt att hantera dina inköp.

- Alla recept är tillgängliga offline och vi har gjort allt för att göra appen så liten som möjligt med hänsyn till din redan sprängfyllda iPhone.

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och förbättra appen med nya recept och uppdateringar!

Vi lever på era omdömen och recensioner och gör allt för att möta era förväntningar. Om du gillar Smoothie Box så lämna gärna en recension. Har du förbättringsförslag får du gärna maila oss på [email protected]

Starta din hälsoresa idag!