ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Cubus Friends

2.5(0)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

** Appen ”Cubus Friends” **

Cubus Friends är namnet på Cubus sprillans nya app för alla kunder. Se de senaste trenderna och kollektionerna, få exklusiva specialerbjudanden och rabatter och tjäna in bonuspoäng som kan användas när du handlar.

Ladda ner appen nu – let’s be friends!

- Nyheter

Aldrig har det varit så enkelt att hålla sig uppdaterad! Kolla in de senaste trenderna, få en förhandstitt på kommande produkter och se våra senaste reklamfilmer. Låt dig inspireras av stylingtips och av de hetaste plaggen i våra kollektioner. Cubus Friends hjälper dig att hitta din look – och kläder som matchar den i vår webbshop.

- Plånbok

Få fantastiska erbjudanden och exklusiva rabatter! Allt samlas in automatiskt och sparas i din plånbok i appen så att du alltid har smidig tillgång till alla dina specialerbjudanden när du ska shoppa. Dessutom ger Cubus Friends dig bonuspoäng på allt du handlar. När du tjänat in tillräckligt många bonuspoäng får du en bonusrabatt!

- Butiker

Cubus Friends kan också visa dig var närmaste Cubus-butik ligger, var du än är i Sverige, komplett med öppettider och telefonnummer. Cubus Friends - en god vän man inte vill vara utan!

Tack för att du använder Cubus Friends!

Vi lyssnar alltid på den feedback vi får för att kunna göra appen ännu bättre. Därför uppdateras den ofta.