ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Feely - Take control of your mental health and feel happier

2(4)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

En app som hjälper dig att ta kontroll över din mentala hälsa och känna dig gladare!

Feely är ett engagerande och roligt verktyg som låter dig registrera dina känslor, få vetenskapliga övningar samt arbeta på de aktiviteter som verkligen hjälper dig att känna dig gladare. Feely använder verktyg från positiv psykologi, mindfulness, avkoppling och kognitiv beteendeterapi (KBT) för att hjälpa dig att ta kontroll över din mentala hälsa.

VEM SKA ANVÄNDA APPEN

Vår app vänder sig i först hand till personer som vill uppleva mer glädje och tillfredsställelse i livet samt ta kontroll över sin mentala hälsa. Appen är utvecklad för personer som vill känna sig lite mindre stressade, oroliga eller nedstämda. Feely fungerar också bra som ett komplement till terapi/behandling. Vi har valt ut övningar och kunskap som är förankrad i psykologisk forskning. Det betyder att appen bygger på vetenskapliga principer gällande vilka faktorer som har en positiv påverkan på en persons välbefinnande.

TESTAD AV TUSENTALS PERSONER

Feely (tidigare kallad Feelyapp) har använts och utvärderats av tusentals människor. De som använde appen aktivt har upplevt ett ökat välbefinnande, högre självkännedom och högre tillfredsställelse med livet. Det är också tydligt att olika människor hittar olika övningar och rutiner som ger dem energi. För oss är det viktigaste att vi bidrar till ett lite lyckligare samhälle. Vi drömmer om en värld där människor pratar om sin mentala hälsa och känner att de kan ta små steg för att må bättre varje dag, oavsett om du upplever arbetsrelaterad stress, långvarig ångest eller depression.

VAD SÄGER ANVÄNDARNA

"Jag lever ett stressigt liv med krävande arbete och ett aktivt privatliv. Jag använder Feely för att fokusera på de aspekter i livet som gör mig mer balanserad och känslomässigt hälsosam."

"Jag har pratat med en psykolog regelbundet de senaste tre åren på grund av problem med ångest. Jag var trött på att skriva ner anteckningar om mina känslor och aktiviteter på ett papper, och valde i stället att använda Feedly som ett kompletterande verktyg till mina besök med psykologen."

"Jag har haft perioder i mitt liv där jag känt mig både stressad och orolig. Jag beslutade att använda Feely för att hålla min mentala välbefinnande på en hälsosam nivå. Tidigare har jag använt självhjälpsböcker och olika webbverktyg, men jag har upptäkt att Feely är roligare, mer engagerande och lättare att använda.”

HUR FUNGERAR DET

*REFLEKTERA

Registrera dina känslor och dagliga aktiviteter. Detta hjälper dig att få en förståelse för dina egna känslor och hur dina vanor påverkar ditt välbefinnande.

*SKRIV

Sätt ord på dina tankar. Skriv ner vad du är tacksam för i din dagbok. Forskning visar att det är ett riktigt effektivt sätt att förbättra din mentala hälsa.

*TRÄNING

Få vetenskapligt bevisade övningar som hjälper dig att komma och stanna i god psykisk form.

* FRÅGA FORSKAREN

Genom vårt community kan du ställa frågor direkt till en forskare som specialiserat sig på lycka och psykiskt välbefinnande.

*BLI INSPIRERAD

Läs utvalda artiklar och videoklipp relaterade till psykisk hälsa och lycka.

*FÅ KUNSKAP

Lär dig vilka områden i livet som har störst inverkan på din mentala hälsa. Denna grundläggande psykologiutbildning hjälper dig att bli bättre rustad att hantera livets upp- och nedgångar.

*INTERAGERA

Genom vårt community kan du lära dig av andra användare vad som hjälpt dem att må bättre och förhoppningsvis kan du också hjälpa andra personer att ta kontroll.

Om du behöver hjälp med appen, vänligen kontakta [email protected] eller besök www.feely.se

Du hittar våra Användarvillkor och Integritetspolicy i en separat sektion på www.feely.se