ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Xpert Eleven Football Manager

1(1)
Gratis
Dela
4k delningar
Installera nu

Bli en fotbollsmanager och utmana dina vänner. Skapa din helt egen liga och utmana dina kompisar eller möt spelare från hela världen!

Ditt jobb är att leda ditt lag till framgång genom att analysera din motståndare, köpa och sälja rätt spelare, ta hand ekonomin och därmed hitta en strategi som fungerar för ditt lag.

Xpert Eleven har funnits i över 10 år och är ett av de mest populära fotbollsmanagerspelen genom tiderna. Vi tror även på Fair Play och du kan inte köpa några direkta fördelar för dina lag.

GRATIS ATT SPELA

- Du kan spela helt gratis och du kan konkurrera på schyssta villkor med alla lag utan att köpa något.

SKAPA DIN EGEN LIGA

- Du kan skapa din egen liga där du bjuder in vänner och spelar mot de, precis som i en riktig liga. Xpert Eleven är ett socialt managerspel, på riktigt!

DESIGNA DIN EGEN LOGGA, TRÖJOR OCH REDIGERA SPELARNAS UTSEENDE

- Med vår grafiska editor kan du bygga din egen logga. Du väljer inte bara från några alternativ, utan kan sätta ihop din helt egen unika variant. Du redigerar tröjorna på samma sätt och till och med spelarnas ansikten kan redigeras.

VÄLJ LAGUPPSTÄLLNING OCH STÄLL IN TAKTIK

- Du är ansvarig för att ta rätt beslut inför matcherna. Välj vilka spelare som ska spela på vilken position, ställ in taktiken och se till att göra en bra analys av din motståndare.

TRANSFER

- Köp och sälj spelare, alla transfers sker av riktiga spelare.

CHATT

- Chatta med dina vänner och andra spelare inne i spelet.

Har du några frågor, problem eller andra frågor? Maila oss på [email protected] eller skicka en tweet till @xperteleven.