ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Tiptapp - För allt du behöver bli av med!

5(1)
Gratis
Dela
16 delningar
Installera nu

Det smartaste sättet att bli av med återvinning, grovsopor, trädgårdsavfall eller helt enkelt sånt du inte längre vill ha eller behöver.

** "Den bästa tjänsten i Stockholm just nu" (Rasmus, Stockholm)

** "Det bästa som hänt mig sedan Swish. Allt var borta på under 1 timme." (Charlotte, Stockholm)

** "La ut allt som skulle till återvinningen på garageuppfarten, tog ett kort, bestämde vad jag ville betala, upphämtat 2 timmar senare!" (Petter, Lidingö)

** "Bra och enkel app som gör att jag kan tjäna en extra slant när jag ändå ska till sopstationen", (Xpert Eleven, AppStore Review)

Med Tiptapp slipper du själv åka eller gå med din återvinning. Istället får du hjälp av någon som redan är på väg eller av någon som vill tjäna en extra slant. Tiptapp är kort och gott det enklaste sättet att bli av med sånt som du inte lägnre vill ha eller behöver - returpapper, begagnade kläder, det gamla uttjänta kylskåpet i källaren, en trasig cykel eller trädgårdsavfall.

Oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet så kan du använda Tiptapp och låta någon hjälpa dig att åka till "tippen" så du kan göra något roligare istället.

Att använda Tiptapp är enkelt.

1. Fota det du vill ha hämtat och ange vad du vill betala för hjälpen.

2. Användare med tid och möjlighet att hantera din hämtning svarar och ser till att du får den hjälp du behöver. Så du kan göra något annat.

3. När allt är hämtat och klart så skickar du enkelt över pengarna till hämtaren med en knapptryckning i appen. Lätt som en plätt!

Tiptapp vänder sig självklart också till dig som vill tjäna en extra slant. Kanske har du vägarna förbi eller så är du redan på väg till en återvinningscentral eller en återvinningsstation? Med ett klick meddelar du annonsören att du kan hjälpa till. Du genomför hämtningen och få betalt direkt i appen. Det är vad vi kallar enkla pengar!