ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Tiptapp

4.5(37)
Gratis
Dela
544 delningar
Installera nu

Har du ont om tid? Eller saknar tillgång till bil och släp? Då blir det både svårt och jobbigt att komma iväg med den trasiga fåtöljen, renset efter trädgårdsarbetet, kassarna med tomglas och plastförpackningar, eller kanske kartongerna från det senaste Ikea-inköpet. Du kan också skänka bort sådant som kan vara värdefullt för någon att hämta utan ersättning.

Tiptapp är lösningen. Fota det du vill bli av med, bestäm vad du vill betala för hjälpen och lägg upp ett uppdrag, helt kostnadsfritt.

Du väljer en annan användare som vill hjälpa till, lutar dig tillbaka, och får ett pling i mobilen när allt är klart. Därefter betalar du enkelt och säkert med en knapptryckning i appen.

Om det som hämtas inte ska behållas eller säljas vidare måste den som hämtar visa att de verkligen återvinner genom att ta en bild med appen när de återvinner och skicka till Tiptapp (bilden sparas med tid och geo-koordinater).

Vi har precis också lanserat en ny kategori med vilken du kan få hjälp att få något hämtat och levererat dit du vill. Det kan till exempel vara något du köpt i en butik eller i andrahand och som du vill få hem eller saker som du vill transportera mellan två ställen.