ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

SportExpressen

1(1)
Gratis
Dela
2k delningar
Installera nu

Med SportExpressen får du de senaste nyheterna inom sport direkt i din mobil. Vi hårdbevakar de stora idrottsevenemangen, punktmarkerar de internationella ligorna i fotboll och ger dig full koll på hockeyn, inklusive mål och highlights från SHL och Hockeyallsvenskan. Inför sportsommaren 2016 får du hårdbevakning av Nordea Masters, fotbolls-EM och OS.

Dessutom ger vi dig massor av tennis, trav, vintersport, handboll och MMA. Med allt från LIVE-bevakningar av matcher, turneringar och evenemang, till tv-program, vassa åsikter och dagliga podcasts törs vi lova en fullmatad sportbevakning – dygnet runt, alla dagar på året.

Har du några förslag på hur vi kan göra appen bättre - mejla oss på [email protected] Din feedback är viktigt för oss!

// Expressens app-team

Genom att acceptera platstjänster för SportExpressen i din mobil så samtycker du att Expressen använder sig av geo-targeting. Det betyder att du som användare kan få se platsanpassad marknadsföring riktad mot dig.

Uppgifterna används för att kunna ge dig platsanpassad information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation såsom sms eller e-post. Informationen kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge dig anpassat innehåll i våra digitala tjänster, såsom artiklar och annonser som är mer relevanta för dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till andra bolag inom Bonnierkoncernen. Expressen sparar och kan komma att använda uppgifterna till dess dit avgivna samtycke återkallas.

Genom att du laddar hem, alternativt uppdaterat SportExpressens app samtycker du till behandlingen enligt ovan. Om du inte längre vill att Expressen ska kunna samla in uppgifter om din geografiska position kan du när som helst slå av platstjänster på din mobiltelefon. Du kan närsomhelst genom att kontakta Expressen återkalla dit samtycke och har även möjlighet att, en gång per år, skriftligen begära vilken information som finns sparad om dig.

Personuppgiftsansvarig är AB Kvällstidningen Expressen 105 16 Stockholm.