ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

TidyApp

1(1)
Gratis
Dela
2k delningar
Installera nu

Alla nya som registrerar ett konto just nu får en registreringsbonus. Då vi gärna ser att du provar vår tjänst så snart som möjligt premieras du desto snabbare du bokar. Du får 175kr i bonus om du bokar inom första veckan. Därefter minskar bonusen med 35kr per vecka, så passa på!

Bonusen dras från priset vid betalning (efter städningen). Tillgängliga krediter syns under din profil.

- Hemstädning on demand med ett fokus på vardagslyx.

Vårt mål är att återskapa städbranschen! Vi är trötta på långa abonnemang och ledtider. Vi är ännu tröttare på att manuellt betala fakturor, speciellt höga sådana. Hemstädning kan göras så mycket enklare. Med enkelt menar vi:

- Du bokar det antal timmar du behöver (lugn, vi hjälper dig tidsskatta) och när du behöver dom. Priset är alltså fast.

- Våra fantastiska städare kan därefter inom minuter acceptera uppdraget

- När uppdraget är slutfört sker betalning automatiskt från ditt registrerade kort. Vi det laget har vi såklart redan hanterat ditt eventuella RUT-avdrag.

Det fina med enkelheten är att det går åt båda håll. Genom att hålla det enkelt mot våra städare innebär det förstås att de kan lägga tiden på att fokusera på en sak; dig och ditt hem! Våra städare är kvalitetssäkrade, betygsatta och försäkrade.

Vi finns idag i Stockholm men satsar på en snabb expansion för att kunna erbjuda Sverige en enklare tillvaro. Vi skall göra allt vi kan för att kunna bemanna era städ men för att öka chanserna så rekommenderar vi att boka några dagar framåt. Vi har valt att inte begränsa inom vilka tider ni kan boka däremot är det absolut lättast att bemanna städ under vardagar 08-18. Det är även under dessa tider du som kund får absolut bäst upplevelse. Känslan av att komma hem från en hård arbetsdag till ett nystädat och väldoftande hem!

Vi hanterar direktavdraget RUT, detta innebär att du bara betalar 50% av arbetskostnaden i ditt hem (upp till 25.000kr per år). Vi sköter all rapportering till Skatteverket åt dig. Betalning sker genom appen där man registrerar sitt kort, det innebär att du inte behöver tänka på fakturor eller kontanter. Det enda du behöver göra är att boka, luta dig tillbaka, så sköter vi resten!

Vår vision är att kunna erbjuda våra kunder städning med kort varsel och med ett högt fokus på upplevelse och kvalité!

Välkommen till TidyApp och mer fritid!

/ TidyApp-teamet