ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

WordMunch

5(9)
Gratis
Dela
14 delningar
Installera nu

Detta är ett fantastiskt, nytt ordspel för alla er som älskar hjärngympa och pusselspel. Dra bara fingrarna över bokstäverna för att bilda dolda ord på brädet.

Anser du dig själv vara en expert på att leta ord? I så fall kommer du garanterat att älska WordMunch-konceptet. Det finns inga begränsningar, du kan dra upp och ner, till vänster och höger, och även diagonalt för att koppla ihop bokstäver. Spelet blir svårare och svårare vartefter du gör framsteg i spelet. Jämför dina framsteg med dina vänner och se vem som är bäst!

För varje nivå du slutför kommer din avatar att gå upp i vikt. Hur fet kan du göra honom?

Detta är ett spel som utmanar din hjärna och om du älskar spel som Candy Crush Saga, Ruzzle och Words in a Pic, kommer du att älska det här.

Detta är inte något för alla, vi kan försäkra dig om att bara ett fåtal människor har vad som krävs för att slutföra alla nivåer. Detta spel behöver en sann ordmästare!

Spelet finns tillgängligt på mer än 10 olika språk och på hundratals olika nivåer för varje språk.

VIKTIGT! Om du påstår att det finns en bugg i spelet är det fel! Om du inte kan koppla ihop bokstäver har du löst orden i fel ordning. Då måste du i så fall återställa nivån och börja om från början. DET ÄR INTE EN BUGG, du måste bara tänka noggrannare. Alla nivåer kan lösas, vi har gjort det själva.

Börja tänka utanför boxen och du kommer att ha en större chans att klara detta dundersuccé-spel.