ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

The Great Wild

2.5(0)
Gratis
Dela
2k delningar
Installera nu

Jägarna är den vilda naturens främsta försvarare. Vi är ett med naturen, vi förstår varifrån vi kommer och vad som krävs för att framtida generationer ska få uppleva den vilda naturen.

För vi är jägare, jakten är vår passion och vi är beroende av viltets välmående. Vi jagar med respekt för det levande.

Naturen är vår att vårda, vi äger inte det vilda utan vi tar endast hand om det för framtida generationer. Vi känner tacksamhet för vår jaktlycka och vi lämnar skogen bättre än vi fann den.

Vi förstår att hållbarhet är nyckeln till en välmående landsbygd, jordbruk och till en fungerande jakt, både idag och i morgon.

The Great Wild är en sammanslutning av jägare som gör det lättare för fler att vara en aktiv del av naturen. Vi öppnar våra jaktmarker för såväl nya som erfarna jägare och bjuder in dem till det stora vilda.

Hitta jakt

Jaktlag och jaktarrangörer i hela Sverige bjuder in dig och dina vänner till jakt!

Sök i närområdet via kartan eller använd vår filterfunktion för att hitta den perfekta jakten. Boka jakten direkt i appen.

Profil

Vilken typ av jägare är du?

I din profil ser du din jaktstatistik och ditt galleri av jaktbilder. Här hanterar du också dina vänner, dina jaktlag och dina jakter.

Kom ihåg att besöka dina vänners profiler och rekommendera dem som goda och pålitliga jägare.

Nyheter

The Great Wild är ett socialt nätverk bara för jägare. Jägare som har respekt för varandra och för viltet och samtidigt stolta över det. Här delar vi glädjen, kunskaper och erfarenheter och allt annat som har med jakten att göra.

Jaktmark

Vilka pass är egentligen de bästa?

Bjud in jaktlaget och logga tillsammans både viltobservationer och fällt vilt på jaktlagets karta. Det blir ett utmärkt verktyg för att se vilka pass som bör prioriteras, och vilka man bör överväga att flytta.