ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Wolt

4.5(2)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Wolt – det enklaste sättet att få mat hemkört, som take-away eller direkt till restaurangbordet.

** Vinnare av Apple Editors’ Choice

** Wired utmärkelse som en av de hetaste startupsen i Europa

** Redan över 400,000 användare

Tillgänglig i Sverige (Stockholm, Örebro), Danmark (Copenhagen), Finland (Helsingfors, Turku, Tampere, Espoo och Oulu), Estonia (Tallinn, Tartu) med över 1 000 restauranger och2 000 Wolt-kurirer anslutna.

***

Hur Wolt fungerar?

Upptäck de bästa restaurangerna i stan, välj en av dem och skicka din beställning med bara några knapptryck. Välj om du vill ha din måltid hemkörd, take-away eller om du äter på restaurangen.

Du får minutvisa uppdateringar från att en mänsklig varelse sett din beställning tills att den är klar.

Om du beställer hemkörning kan du även se din mat anlända på en karta, så att du aldrig behöver sitta hungrig och ovisst undra var Wolt-kuriren tagit vägen. Förhoppningsvis behöver du dock inte vara hungrig länge, vår genomsnittliga leveranstid från beställning till dörr är endast 30 minuter.

Wolts kundtjänst står bakom dig i varje situation mellan kl 10 och 22 kan du livechatta, ringa eller maila. 

***

Var Wolt fungerar?

I Sverige går Wolt att använda i Stockholm, såväl i innerstaden som i Storstockholmsområdet. Vi lägger till nya restauranger varje vecka och utökar vårt leveransområde i takt med att efterfrågan ökar. 

Kom ihåg att dela Wolt med dina vänner för att tjäna krediter. Kolla in våra Facebookgrupper Wolt & Vänner i Sverige samt Wolt & Friends i Finland, för att få de senaste uppdateringarna och för att snacka med våra härliga representanter som älskar att få höra din feedback!

***

Varför använda Wolt?

Vi alla äter mellan två och fem gånger om dagen och Wolt är här för att göra matupplevelsen till något extra. Genom att använda Wolt frigör du mer tid för sakerna du älskar, vare sig det är att gå till gymmet, jobba med dina drömprojekt eller att leka med barnen. Wolt är lika grymt i vardagen som till förfester, lata dagar och, självklart, söndagsbakfyllor. 

Happy Wolting!