ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Viskande Vinden

3(6)
Gratis
Dela
30 delningar
Installera nu

Följ ledtrådarna! Lös koderna! Avslöja den ohyggliga sanningen! Viskande vinden är en berättelse där du själv spelar huvudrollen och avgör slutet.

En försvunnen flicka. En mystisk polisrapport. En dagbok från kriget… och du.

Viskande vinden är en helt ny spökhistoria i Karl Dymlings värld, baserad på böckerna om Krabbsjögrund av Lena Ollmark och Mats Wänblad. I Sveriges mest hemsökta stad upplever du ett mysterium du aldrig kommer att glömma – och som du kanske inte klarar med livet i behåll.

Det här är en bok där du får läsa berättelsen, men också lösa mysteriet, knäcka koderna, hitta kartan, klura ut de finurliga pusslen och avslöja den fruktansvärda sanningen.

Vem var Daniella som försvann från vindskammaren på Folkets Hus? Vad hände här under andra världskriget? Vilka hemligheter gömmer sig bland bråten på vinden? Vem är det som viskar bakom dig? Vågar du tro på spöken och låta dem leda dig närmare sanningen?

Viskande vinden är ett spökspel med manus av Johanna Koljonen, Lena Ollmark och Mats Wänblad med illustrationer av Ola Skogäng och Joakim Burvall, och gestaltande regi av Ted Kjellson.

Läs mer om Krabbsjögrund, författarna, böckerna och filmen Spökskeppet Vallona på http://krabbsjogrund.se/

Ett spel från Dohi Entertainment, utvecklat i samarbete med och producerat av Breidablick Film Produktion AB

Dohi Entertainment har även skapat Book of Puzlo och Tabledrum.

För fler titlar från Dohi Entertainment, besök http://dohi.se/entertainment