ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Unibet Sports Betting: Spela live på OS 2016, Allsvenskan och Premier League-resultaten

2(11)
Gratis
Dela
3 delningar
Installera nu

Unibet Sports Betting, your best bet by far. Satsa 30 € och få pengarna tillbaka vid förlust**

Ladda ned Unibets Sports Betting-app, satsa 30 € och få pengarna tillbaka om du förlorar på ditt första spel*. Utnyttja vårt erbjudande om tilläggstidsförsäkring och få upp till 50 € i insats tillbaka om det blir mål efter 90 minuters spel i samtliga matcher i Premier League, Champions League och La Liga**.

Unibet Sports Betting-appen täcker alla dina favoritsporter, från fotboll, rugby, golf och tennis till hästkapplöpning och OS. Missa aldrig ett spel och upplev de bästa oddsen, resultatuppdateringar live, live-streaming från över 40 000 evenemang samt In-Play-betting direkt i mobilen eller surfplattan.

Gör dig redo för avspark i Barclays Premier League-säsongen 2016/17 i augusti, och låt dig uppslukas av all action med de bästa oddsen du kan få. Spela på kvalet till Champions League och vinnaren av 2016/17 års säsong, plus all spänning från de största ligorna i Europa.

KOLLA FOTBOLLSRESULTAT LIVE

Unibet är snabbt och enkelt att använda, vilket gör att du kan hålla dig uppdaterad och spela in-play på alla dina live-streamade matcher i Premier League och andra fotbollsligor, eller på många andra sportevenemang som exempelvis FA-cupen, alla Majors-turneringar i golf inklusive Ryder Cup, alla Grand Slam-turneringar i tennis, hästkapplöpningar samt OS. Med hjälp av appens sökfunktion kan du även snabbt söka efter dina favoritsporter, favoritligor och favoritlag.

Starta din segersvit med exklusiva funktioner som exempelvis:

• Pre-evenemangs- och in-play-spel live på dina favoritmatcher i fotboll, rugby, tennis och golf

• Använd appens förbättrade sökfunktion för att snabbt hitta dina favoritlag, favoritsporter och favoritligor

• Dygnet runt-spel på sport över hela världen med de bästa oddsen

• Fotbollsresultat live, uppdateringar av gula och röda kort samt nyheter om dina favoritlag

• Över 40 000 live-streamade evenemang per år

• Singel- och kombinationsspel

• Detaljerad spelhistorik

• Säkra alternativ för insättningar och uttag

• Tillval för kontohantering

• Lättnavigerad, personlig upplevelse

Ny på Unibet? Bara registrera dig för ett konto – det går både snabbt och är enkelt. Är du redan registrerad? Bara logga in och börja spela oddsen på alla dina favoritevenemang i fotboll, rugby, hästkapplöpning och andra sporter

SPORTRESULTAT LIVE

Ladda ned Unibet Sport Betting och få de bästa oddsen för pre-evenemangs- eller in-play-spel. Med denna kostnadsfria app kan du också se de senaste resultaten från rugby-, tennis- och fotbollsmatcher, golf, hästkapplöpning, spelodds på fotboll och resultat från alla sporter streamade i realtid. Unibet är enkelt att använda, med snabba och korrekta uppdateringar eftersom det är du som spelar på dem!

För att du ska kunna spela kräver appen att du är minst 18 år och har ett giltigt Unibet-konto.

*Allmänna villkor gäller: Endast tillgängligt för nya kunder. Registrera dig på Unibet, gör en insättning, satsa 30 € och behåll samtliga dina vinster, eller få ett kostnadsfritt spel på upp till 30 € i återbetalning om du förlorar. Det kostnadsfria spelet om 30 € förutsätter ett omsättningskrav om 3 gånger det kostnadsfria spelets värde.

**Allmänna villkor gäller: Vi kommer att återbetala samtliga förlorade spel på upp till 50 € som gjorts på rätt Correct Score, Halftime/Fulltime, First Goalscorer och Last Goalscorer på samtliga matcher i Champions League, Premier League och La Liga där ett mål görs efter 90 minuter.