ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Gustaf Kock: Spelet av mat

5(2)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Gustaf och Jon är på gång igen! Denna gång är Jon fast bestämd på att bli en stjärnkock, och så klart äter Gustaf gladeligen alla hans rätter. Spela med dina favoritkaraktärer när de inleder en kulinarisk resa i detta beroendeframkallande matchningsspel!

Häng med Jon, Gustaf, och resten av gänget när de reser runtom i världen för att lära sig recept som vattnas i munnen och laga mat som en äkta kock! Matcha liknande ingredienser och ordna upp dem i rader för att lägga till dem till en ny rätt. Utför utmärkta combos och använd

superingredienser som kommer att göra matlagning till ett rent nöje!

Under resan kommer du att möta hinder som råttor, frusna ingredienser, och de hemska utomjordiska matinkräktarna som kommer att försöka att trampa på dina framsteg... men härliga power-ups och verktyg kommer att hjälpa dig att segra och få dig till toppen av den kulinariska världen!

Spela med alla dina favoritkaraktärer, inkluderat Ådi, Pooky, Arlene,

Nermal och Squeak! Vare sig du gör en ny, fräsch marmelad, eller Gustafs favorit lasagne, kommer du att behöva ta med dina bästa kunskaper för att laga god mat och hjälpa alla matfantasters drömma komma i uppfyllelse!

Innehåller:

- Färgglada ingredienser som är smaskiga att se på!

- Utmanande och nöjesfyllda matchningsmekanismer

- Häftiga visuella effekter

- Innehåller alla dina favoritkaraktärer från Gustaf!

- Roliga dialoger och jaktmål!

- En massa power-ups och superingredienser att hjälpa dig!

- Upplåsbara kostymer, inkluderat Kock, Cowboy, Clown, och mer!

- Unika karaktärfärdigheter för varje kostym

**Observera att appen är gratis, men tänk på att den har innehåll som kan köpas för riktiga pengar om användaren önskar en förbättrad spelupplevelse. **