ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Vint - Personlig Träning

2.5(0)
Gratis
Dela
1.2k delningar
Installera nu

Vint erbjuder bättre träningspass för alla. Vi är ett gäng professionella tränare och hängivna instruktörer som är redo att hjälpa dig med din träning, oavsett sport!

Tränar du inför ett maraton? Vill du prova på bergsklättring? Kom till oss! I vår app hittar du duktiga och kunniga tränare nära dig. Du hittar instruktörer inom allt från simning och pilates till TRX, löpning och yoga.

Vårt team av personliga tränare instruerar på en mängd olika nivåer, därför kan vi erbjuda en personlig workout anpassad efter just dina behov. Vint-instruktören hjälper dig att få ut det mesta av din träning, på privata pass eller i små grupper. Din tränare följer upp på dina framsteg och din utveckling och håller kontakt med meddelanden genom appen, och ger bra tips och råd att tänka på till nästa gång ni träffas!

Prata med en instruktör, boka en aktivitet, bjud in dina vänner och betala - direkt i appen. Så lätt är det!

#Betterworkouts för alla!

* Träna utan bindingstid, med 100 % nöjdhetsgaranti. Våra instruktörer är mer engagerade och mer prisvärda än andra personliga tränare.

* Vint ger dig ett stort utbud, du kan välja mellan många olika sporter och träningsformer - vi lägger till fler hela tiden.

* Skapa personliga relationer med dina instruktörer och träningskompisar. De hjälper till att motivera dig, boosta din utveckling och uppnå dina mål!