ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Hänt i Veckan

1(2)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Sveriges nya kändistidning Hänt i Veckan är så mycket mer än bara skvaller!

Nya Hänt i Veckan är kändistidningen som ger dig lite mer. Här får du självklart de senaste kändisnyheterna och bilder från glittriga premiärer – vi missar inget mingel som är värt att bevaka, ingen gala utan att vi är där! Dessutom bjuder vi på extra långläsning: här möter du kända svenskar i intervjuer om livet och sådant du inte redan visste men också helt vanliga människor med gripande berättelser och livsöden. Du får avkoppling, glädje, underhållning, spänning och vi har också plats för skratt. Hänt i Veckan är tidningen som ger dig det lilla extra.

Hänt i Veckan utkommer med 50 utgåvor under året, varav 2 är stora härliga dubbelnummer.

Du som redan är prenumerant på tidningen Hänt i Veckan får tillgång till vår digitala utgåva utan extra kostnad. Ladda ner appen och logga in med ditt kundnummer och postnummer.

Appen kan laddas ner till maximalt fem (5) enheter.

Köp av prenumeration i appen:

Prenumerationen löper i 1 eller 3 månader och förlängs automatiskt. Om du väljer att prenumerera debiteras ditt Itunes-konto. Alla prenumerationer förlängs automatiskt ett dygn innan den innevarande prenumerationsperioden är slut. Du kan enkelt avsluta den automatiska förlängningen under ”Användarinställningar”. Detaljerad information om avslut och stegvis guide hittar du här: http://support.apple.com/sv-se/HT202039.

En redan betald AppStore-prenumeration kan dock inte avslutas i förtid.

Prenumerationspriser digital utgåva

1 månad (4 nummer) - 69 kr

3 månader (13 nummer) - 219 kr

En redan betald AppStore-prenumeration kan dock inte avslutas i förtid.