ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Kryss.se - Gratis korsord

2.5(4)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

Lös roliga och utmanande korsord i denna app. Massor av intelligent underhållning – varje dag

Appen är 100% gratis, och korsorden kostar inte heller något. Så kommer det också att fortsätta vara i framtiden.

Ladda ner appen nu, så kommer du att kunna lösa ditt första korsord inom 1 minut. Inga registreringar behövs, inga krångliga steg att gå igenom. Välj bara vilket korsord du önskar lösa – så är du igång!

Du kommer alltid att kunna hitta 30 gratis korsord i appen, och varje dag kommer ett nytt kryss att läggas upp, samtidigt som det äldsta försvinner ur listan.

Om du gillar kryss och pyssel är denna app alltså som gjord för dig. Lös korsord i bussen eller i kön på affären, på apoteket eller varför inte under den välgörande lilla pausen från det dagliga arbetet?

Våra korsord är dessutom konstruerade av korsordskonstruktörer med mer än 10 års erfarenhet, varför du kan räkna med riktigt hög kvalitet på kryssen.

Denna app, som också går under namnet Dagens Kryss är skapat som ett sista led i en komplett kryssprodukt till alla korsordsentusiaster i Sverige, lite inspirerat av ”frukostflätan” i Göteborgsposten, som många är väldigt förtjusta i. Med denna app levererar Kryss.se därmed gratis korsord till alla läsplattor, alla smartphones och alla datortyper.

Om du får problem eller har frågor kring några av Kryssen får du gärna höra av dig till [email protected]