ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Gumball Rainbow Ruckus

5(1)
19,00 kr
Dela
1 delning
Installera nu

Spela som Gumball och hjälp till att besegra Svartsjukan och rädda staden Elmore i detta roliga spel

Svartsjukan är ute efter hämnd och härjar fritt i Elmore! Han har tagit kontroll över stadsborna och tvingat dem att stjäla regnbågen från himlen och leverera den till hans tillhåll i kloakerna.

Spela som Gumball och hjälp till att stoppa Svartsjukans onda plan och återställa regnbågen till dess rättmätiga plats, högt över staden. För regnbågen genom det gamla avloppssystemet och tillbaka upp till skyn genom 30 spännande nivåer.

Gumball måste leda Darwin till de blockerade rören och, beväpnad med sin pålitliga paintball-pistol, skydda honom till varje pris genom att väcka upp de stadsbor som hamnat under Svartsjukans kontroll medan Darwin rensar ur och lagar rören.

Men Svartsjukan kommer göra allt han kan för att stoppa dem genom att blockera rören och beordra de kontrollerade stadsborna att gå till attack.

EXTREMA EXTRAKRAFTER! Utrusta dig smart för varje strid och välj vilka extrakrafter Gumball ska ta med sig in i kampen.

Gumball, Rainbow Ruckus, är ett fantastiskt spel från Cartoon Network , skaparna av Gumballs fantastiska värld.

**************************

Det här spelet finns på följande språk: arabiska, engelska, franska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, spanska och turkiska.

Om du får problem med den här appen kan du kontakta oss på [email protected] Vi behöver veta vilka problem du har och vilken enhet och operativsystemsversion du använder.