ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Ruzzle Adventure

4.5(36)
Gratis
Dela
1.8k delningar
Installera nu

* * * App Store Best Games 2014 * * *

- Över 150 brädor med kluriga ordutmaningar

- 5 olika spellägen

- Helt gratis att ladda ner och spela

- Från skaparna av Ruzzle, ett av världens mest populära ordspel

Var med om ett spännande äventyr i magiska världar fyllda av bokstäver och ord. Varje bräde med ord du möter är unikt. Kan du undkomma det stigande vattnet, låsa upp de låsta bokstäverna eller hitta så många ord som möjligt på en minut?

I Ruzzle Adventure utforskar du magiska världar genom att avancera nivå för nivå. Totalt finns det 150 nivåer av spännande, utmanande och roliga ordpussel. Det är samma sköna känsla som i Ruzzle när man drar fingret över skärmen och bildar ord.

I Ruzzle Adventure bestämmer du själv när du vill spela, du behöver inte invänta någon motståndare. Det är bara att köra igång spelet och utmana dig själv att hitta så många ord som möjligt. Vi garanterar att du får en rolig stund samtidigt som du tränar din förmåga att stava och hitta nya ord.

Tycker du att Ruzzle Adventure är kul eller har du idéer om hur spelet kan bli bättre? Hör gärna av dig till oss:

facebook.com/ruzzleadventure

Twitter: @ruzzleadventure

Besök oss även gärna på www.ruzzleadventure.com

Ruzzle Adventure har Facebook koppling så att du kan spela med dina vänner och jämföra era poänger med varandra. Spelet är helt gratis att spela, men att en del saker i spelet kan kräva betalning. Du kan stänga av betalningsfunktionen genom att avaktivera Köp i appen i dina inställningar för enheten.