ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Club Penguin SoundStudio

2(2)
Gratis
Dela
Inga delningar
Installera nu

POP, ROCK, DANCE, DUBSTEP, med mera… Du har tillgång till allt du behöver för att mixa otroliga, helt unika låtar. Från Club Penguin, Disneys främsta virtuella värld, kan du med hjälp av SoundStudio experimentera med coola beats, mixa galna ljudeffekter och visa upp dina ljudfärdigheter genom att skapa unika låtar att spela för dina kompisar. Vad väntar du på? Du har det här - skapa musik!

För alla

EXPERIMENTERA med 6 stilar— var och en med 25 musikslingor

MIXA trumbeats, basriff, gitarrmelodier, med mera

ANVÄND 15 unika samples och DJ-ljud

LISTEN to CP Radio in the app

Endast för medlemmar

OBEGRÄNSAD TILLGÅNG till 6 musikstilar

SKAPA unika låtar med 25 musikslingor

MIXA trumbeats, basriff, gitarrmelodier, med mera

SPARA upp till 24 unika spår med alla tillgängliga ljud

DELA låtar med kompisar och CP-radion

LÅS UPP alla medlemsfunktioner i Club Penguin-appen

LÅS UPP alla vilda puffle-varelser i Puffle Wild-appen (med kvalificerande spel)

ELLER med inköp i appen

LÅS UPP upp till 6 olika musikstilar

SKAPA unika låtar med 25 musikslingor

SPELA IN och SPARA unika låtar

Dela låtar med kompisar och CP-radion

SoundStudio-appen är gratis att använda. Det finns dock frivilliga inköp och återkommande prenumerationer på Club Penguin-medlemskap tillgängliga att köpa inuti Club Penguin-appen, som kostar verkliga pengar. Medlemskap innebär obegränsad tillgång till och spel med SoundStudio-appen, Puffle Wild-appen och Club Penguin-appen. Om du väljer att göra ett inköp kommer det att debiteras ditt iTunes-konto.

Innan du laddar ned den här upplevelsen bör du betänka att det inuti denna app finns inköp som kostar verkliga pengar, push-meddelanden för att informera dig om när vi har spännande uppdateringar, så som nytt innehåll, liksom reklam för företagen inom Walt Disney-koncernen. Barn bör alltid be om målsmans tillstånd innan de laddar ned och använder appen. WiFi eller dataanslutning krävs för vissa funktioner. Nätverks- eller operatörsavgifter kan tillkomma om enheten inte är ansluten via wifi.

SÄKERHET

Disney Club Penguin har alltid värnat om online-säkerheten. Det innebär att inloggningen är säker, att ditt barns personuppgifter är skyddade, att chatten filtreras, att spelarna kan göra anmälningar och att vi har livemoderatorer.

Användarvillkor http://disneytermsofuse.com/swedish

Sekretesspolicy https://disneyprivacycenter.com/privacy-policy-translations/swedish

© Disney. Club Penguin™. Tjänsteleverantören för denna app är Disney Canada Inc., beläget på 500-1628 Dickson Avenue, Kelowna, British Columbia, Kanada VIY 9X1. Företagets registreringsnummer: 1879215 Momsnummer: EU826012025 [email protected]