ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Duckie Deck Giggle Glass

2.5(0)
29,00 kr
Dela
Inga delningar
Installera nu

Din lilla knatte är troligtvis en av de mest upptagna personerna i världen med att utforska ställen som du aldrig hade kunnat ana! Vår senaste app Duckie Deck Giggle Glass är ett roligt sätt att stödja ditt barns naturliga nyfikenhet och passion för att lära sig om allt det ser runt omkring sig.

Barn lär sig genom att utforska sin omgivning. Med mer än 10 kameraeffekter som lockar fram leenden kommer små utforskare att ge sig iväg på ett tryggt och informativt äventyr i hemmet eller ute i trädgården.

Vårt mål är att barn ska ha kul medan de lär sig och utvecklar sin kreativitet. Vi vill även inspirera föräldrar att prova på nya aktiviteter med sina barn, och uppmuntra till ett lekfullt och nyfiket sinne. Det viktigaste är att den här applikationen är designad för att vara helt säker och för att skydda barn och därför innefattar den inga ytterligare betalningar eller reklam.

OM DUCKIE DECK

Hos Duckie Deck skapar vi leenden. Vårt viktigaste mål är att bidra till hälsosam och ordentlig utveckling hos de yngsta teknologianvändarna, samtidigt som vi skapar möjligheter till inlärning och lek för att sträcka oss bortom den virtuella världen. Småbarn och förskolebarn över hela världen spelar våra inlärningsspel och blir gladare för varje minut. Vi täcker några av de viktigaste behoven för att forma sunda och sociala vanor - som att borsta tänderna, dela med sig till andra och bry sig om miljön. Kom och le med oss!

KNOW WHAT’s INSIDE

As a Know What’s Inside® member, we follow best practices for kids’ apps. Find out more at

knowwhatsinside.com.

See our apps: www.DuckieDeck.com

Follow us on Twitter: @DuckieDeck

Like us on Facebook: http://www.facebook.com/duckiedeck