ToppAppar - Hitta populära appar till iPhone och iPad

Få tips på nya appar varje vecka!
Tack! Vi kommer börja skicka nyhetsbrev till dig inom kort.

Peppy Pals Beach - Fun EQ for Kids

5(2)
49,00 kr
Dela
Inga delningar
Installera nu

Peppy Pals recensioner

“Ett av de mest innovativa svenska spel på åratal”

- Thomas Arnroth, välkänd recensent av datorspel.

“Det funkar faktiskt!”

- SVT Gomorron Sverige.

”Rekommenderas! Charmiga djur inspirerar till diskussioner om känslor och empati"

- PappasAppar, Europas största recensent av appar för barn.

“Det är smart, väldesignat och unikt”

- Smatoos.

"Bra berättande app som hjälper barn utveckla sina emotionella färdigheter"

- GeeksWithJuniors.

“Min son älskade att spela genom scenario efter scenario efter scenario…”

- Geekmummy’s App Talk.

Peppy Pals utmärkelser

- Utnämnd bland topp 3 på InternetWorlds lista över Sveriges hetaste start-ups.

- Nominerad till Guldmobilen 2014 av Mobile Business.

- Vinnare av Reach For Change, "Sveriges tuffaste tävling för sociala entreprenörer".

- Vinnare av folkets röst i Svenska Dagbladets tävling “Framtidens Entreprenör”.

Peppy Pals är ett roligt äventyrsspel för barn i åldrarna 2–6. Följ med fyra lustiga djur i ett spel om känslor och vänskap. Det finns massor att göra i denna färgsprakande och spännande värld – du kan bland annat spela med dina vänner, hjälpa dem att handskas med olika situationer eller spela roliga minispel.

Peppy Pals grundas på empati, känslor och sociala färdigheter, och har skapats med hjälp av både experter och psykologer. Du har kanske hört talas om begreppen emotionell intelligens och socialt och emotionellt lärande (även ”EQ”, ”EI” och ”SEL”)? Forskning tyder på att dessa förmågor är viktiga faktorer för framgång och lycka, samt bidrar till en minskad risk att bli mobbad eller mobba.

Peppy Pals erbjuder ett unikt lärosätt i en avslappnad och behaglig miljö, och ger barn en chans att utforska en spännande spelvärld utan några rätt eller fel. Peppy Pals innehåller inte något språk alls, utan satsar istället på att locka alla med hjälp av slående grafik och enkla, roliga och meningsfulla samspel.

Om spelet

• Hjälp figurerna att handskas med olika situationer.

• Lek med djuren och massor av leksaker.

• Massor av minispel och överraskningar.

• Grafik och animationer av högsta kvalitet.

• Grundas på emotionell intelligens.

• Barnvänligt gränssnitt.

•  Ingen text och inget tal.

• Inga externa länkar.

• Ingen reklam från tredje part.

• Inga köp i appen.

Det här är Peppy Pals

Spelstudion Peppy Pals skapar roliga och innovativa digitala barnspel som fokuserar på emotionell intelligens och social kompetens. Sociala problem som mobbning och grupptryck blir allt vanligare och barnens sociala interaktioner försummas till förmån för tid framför olika skärmar. Det är här vi kommer in i bilden. Vi ser nämligen våra spel som ett sätt för barn att utveckla sin emotionella förmåga på ett naturligt och roligt sätt. Peppy Pals gör även att föräldrarna kan ta del av barnens känslor, fantasier och tankar, vilket lätt leder vidare till frågor och diskussioner kring känslor. Våra spel är barnvänliga och innehåller ingen reklam från tredje part, inga externa länkar och inga köp i appen.

Emotionell intelligens

Emotionell intelligens, även kallat ”EQ” eller ”EI”, är en modern term som helt enkelt syftar på förmågan att uppfatta, förstå och hantera känslor. Emotionell intelligens hjälper oss att utveckla vår sociala kompetens och skapa hälsosamma förhållanden med familj, vänner och samhället i stort. Forskning har även visat att barn som har förbättrat sin emotionella intelligens har haft bättre möjligheter att leva gladare, mer produktiva och etiskt sunda liv.

Sekretesspolicy:

As a Moms with Apps member, we follow the "Know what's inside" best practices for kids’ apps. Sekretess är något vi tar på allra största allvar. Läs vår sekretesspolicy om du vill veta mer om hur vi arbetar kring dessa frågor:  www.peppypals.com/privacy